Mobilități incoming KA1

UTCB a aderat şi participă la programul Erasmus+ finanțat de Comisia Europeană, care promovează mobilităţile studenţilor pentru studii (SMS) şi/sau practică (SMP) într-o altă țară europeană, cu durate cuprinse între 2 şi 12 luni.

Profită de avantajele unei mobilităţi, ca variantă complementară a programului tău de studii. Dacă universitatea la care studiezi a încheiat un acord bilateral cu UTCB pentru schimburi de studenţi, suntem bucuroşi să te primim pentru un semestru sau două de studiu, sau pentru un stagiu practic în laboratoarele noastre. Poţi studia în limba engleză sau franceză la Facultatea de inginerie în limbi străine (FILS) sau în limba franceză la Facultatea de inginerie a instalaţiilor (FII), în ambele cicluri de învâţământ (licenţă şi master).

Trimite-ne un formular de cerere și vei primi informaţii complete cu privire la programele noastre, domeniile de cercetare, facilităţile din campus şi serviciile oferite de Biroul Erasmus+:

Dacă nu există un acord bilateral, dar totuşi îţi doreşti un stagiu la universitatea noastră, adresează-te responsabililor Erasmus+ din universitatea ta. Suntem oricând deschişi pentru încheierea unor noi acorduri bilaterale!

Aici vei găsi oferta educaţională a programelor noastre cu predare în limbi străine, cu care îţi poţi alcătui programul de studii pe perioada mobilităţii:

Pentru orice informaţii suplimentare contactează-ne la e-mail: erasmusin@utcb.ro